artikel headerimage

Scrambler

12/10/2020

"Dark Suit"

De perfecte instap in de Ducati Scrambler 1100 PRO familie met de nieuwe Dark versie.

Ducati presenteert de Scrambler® 1100 Dark PRO aan het publiek, het instapmodel in de 1100 PRO reeks van de "Land of Joy".
De Dark Stealth kleur geeft elegantie en puurheid aan een volledig te customizen motorfiets, gecreëerd om de Ducati Scrambler spirit volledig over te brengen. De nieuwe versie is vanaf eind oktober 2020 verkrijgbaar bij alle Ducati dealers.


Ducati presenteert de nieuwe Ducati Scrambler 1100 Dark PRO, het instapmodel voor de 1100 reeks van de "Land of Joy". Gemaakt met het doel om enkele typische elementen van het merk Ducati Scrambler volledig over te brengen, zoals puurheid, essentie en een gevoel van vrijheid, is het 1100 Dark PRO model verkrijgbaar in Dark Stealth kleur en vormt het een perfect startpunt voor customizen volgens de creativiteit en persoonlijke smaak van de eigenaar.

De Ducati Scrambler 1100 serie is de ideale keuze voor diegenen die niet alleen in de stad, maar ook buiten de stad willen reizen, misschien wel in het gezelschap van een passagier, dankzij het 1.079 cc motorblok die wordt gekenmerkt door een royaal koppel dat beschikbaar is bij lage toerentallen en de 15-liter tank die het mogelijk maakt om zelfs de langste ritten met comfort aan te kunnen.

De Ducati Scrambler 1100 Dark PRO heeft hetzelfde iconische en originele ontwerp als de andere twee modellen in het gamma, de Ducati Scrambler 1100 PRO en Sport PRO, en onderscheidt zich van zijn "grote broers" door zijn matt black kleur met natuurlijk geanodiseerde aluminium onderdelen, evenals de customization met klassieke achteruitkijkspiegels.

Op het gebied van elektronica is de nieuwe aanwinst van het "Land of Joy" - net als de andere modellen van de 1100 PRO familie - uitgerust met Ducati Traction Control (DTC), speciaal gekalibreerd voor dit model, en ABS Cornering, dat een maximale veiligheid en wendbaarheid in alle soorten bochten garandeert. Daarnaast helpen de drie standaard rijmodi (Active, Journey en City) ook minder ervaren motorrijders om de juiste balans te vinden in het gebruik van elektronische componenten, waarbij ze hun eigen rijstijl kiezen.

De nieuwe Ducati Scrambler 1100 Dark PRO is vanaf eind oktober 2020 verkrijgbaar bij alle Ducati dealers voor €12.490 in België.

Voor meer informatie kunt u terecht op het speciale gedeelte van de Scrambler Ducati website.